Brug os til jeres REKRUTTERING

flexible løsninger

Kontakt os

Derfor vælge HR-Flex2019-05-22T12:59:28+00:00

Derfor vælge HR-Flex

Jeg skaber værdi for virksomheden og hjælper dig til succes

Med min hjælp får du løst dine HR-opgaver godt, hurtigt og effektivt. Desuden udgør min hjælp en væsentlig mindre udgift sammenlignet med udgifterne til en fuldtidsansat HR-person.

Sidst men ikke mindst har du en enestående fleksibilitet i konceptet, der sikrer, du altid har de helt rigtige ressourcer, når du har brug for dem.

Det store billede

Mange år i branchen gør, at jeg har set lidt af hvert. Derfor forstår jeg ’det store billede’ fremfor blot enkelte aspekter af HR. Det gør, at jeg kan udfordre mine kunder i identificering af problemer og behov for at skabe de helt rette løsninger inden for rekruttering, lederskab og virksomhedsoptimering ved HR-perspektivering.

Lidt mere uddybende

HR-Flex befinder sig lige i krydsfeltet mellem HR, produktion, ledelse, udvikling og optimering. Ved at benytte erfaringerne fra de forskellige discipliner og jobtyper har jeg muligheden for at vælge, hvilke redskaber der bedst passer til din opgave.

Fleksibilitet

Har du brug for en meget fleksibel løsning, der præcist matcher dine behov?

Fleksibilitet er keyword for virksomheden. Dette gælder både, hvad angår opgavetyper, hvor du kan benytte mig til en lang række forskelligartede opgaver.
Det er også dig, der afgør, om du ønsker en mere fast løsning kaldet Timeshare på x timer om måneden, hvor jeg laver de opgaver, der er i fokus for dig lige nu.

Du kan også vælge den mere traditionelle løsning nemlig at bruge os fra case til case på timebasis.

Endelig kan du vælge abonnementsordningen, som indebærer aftalen om, at jeg rykker ud, når du kalder. Fuld fleksibilitet efter dit ønske.

Læs mere om mine forskellige tilbud

Lavt omkostningsniveau

Virksomheder der overvejer at outsource eller at reducere sine HR-budgetter vil kunne bruge mig som et godt alternativ. Det er en klar fordel at kunne minimere sine udgifter ved at benytte sig af mine fleksible tilbud. Virksomhederne drager fordel af omkostningsniveauet ved ikke at have fastansat HR-personale som headcounts.

Pragmatisk tilgang

Hører du til dem, der nogle gange synes, HR er en lille smule for teoretisk og akademisk og ikke helt har fuld forståelse for processerne i huset eller i produktionen?

Med HR-Flex vil du helt sikkert opleve en god balance mellem den pragmatiske “virkelighed” og HR-tankegangene. Det ved jeg, fordi jeg har været på “begge sider” i mange år, og fordi jeg har lært, at det mest effektfulde koncept eller opgave drejer sig om at sætte sig i kundens sted og forstå kundens perspektiv.

Det er for alvor her, de betydningsfulde øjeblikke kommer.

Virksomhedens konsulent

Er dine behov vekslende, og har du en række forskellige opgaver ind imellem og må benytte dig af flere forskellige eksterne konsulenter?

De ydelser HR-Flex tilbyder, dækker bredt. Det er en klar fordel for løsning af opgaverne, at man allerede kender virksomheden og dets medarbejdere. Og endnu mere vigtigt, når vi taler effektivitet.

Jeg er tilhænger af aftaler på mere fast basis. På den måde vil jeg hurtigt og effektivt løse dine opgaver og være virksomhedens eksterne konsulent, der brænder mindst ligeså meget for virksomheden som de fastansatte.