Brug os til jeres REKRUTTERING

flexible løsninger

Kontakt os

Ideen til HR-Flex2019-05-22T08:46:49+00:00

Ideen til HR-Flex

Din fleksible HR og ledelses partner

Ideen til HR-Flex opstod i 2013 i kølvandet på mange virksomheders outsourcing og reduceringer af HR-afdelinger og medarbejdere.

Det giver god mening på den korte bane med de hurtige og ligetil besparelser. Anderledes ser det ud, når man ser på den lange tidshorisont. Alle har behov for løbende at udvikle virksomheden og dens medarbejdere i takt med de udfordringer, der er.

Nutidens økonomiske fremgang har ikke ændret ved behovet for HR-Flex. Nærmere tværtimod.

Opgaven med at rekruttere nye dygtige medarbejdere bliver ikke lettere. I dag har virksomheder mere fokus på lønsomhed og har naturligt fokus på antallet af medarbejdere. Agilitet og fleksibilitet er nøgleparametre for mange.

Stress og arbejdsmiljø er i fokus, og mange virksomheder ønsker at forbedre disse.

Alt dette tilbyder HR-Flex løsningerne til.

Jeg ser HR som et væsentligt element i driften af enhver virksomhed, men jeg kan også se formålet med at minimere omkostningerne på dette felt.

Der er måske ikke altid brug for en fuldtidsansat, eller der kan være perioder, der er mere belastet end andre. Det kan også være, at virksomheder pludselig får brug for HR-assistance til at løse en given opgave.

Det er på disse områder, HR-Flex kombinerer effektivitet, minimering af omkostningerne og bred praktisk erfaring. På den måde sikrer HR-Flex, at virksomheder har et funktionelt HR-beredskab til brug, når opgaverne presser på samt til sikring af organisationens fortsatte udvikling.

Det giver din virksomhed en overlegen fleksibilitet til lav omkostning!