Brug os til jeres REKRUTTERING

flexible løsninger

Kontakt os

Administrativ HR2019-05-22T12:49:26+00:00

Administrativ HR

Lad mig varetage dine administrative HR-opgaver

Sluger de personaleadministrative opgaver al din tid, så du ikke når de mere strategiske HR-opgaver? Ønsker du mere tid til medarbejderudvikling som eksempelvis talent management? Eller har du ikke arbejde nok til at fylde en HR-stilling?

Jeg kan fungere som din virksomheds eksterne HR-afdeling. Uddybbende kan jeg stå for al personaleadministration som rekruttering, kontraktskrivning og sparring m.m.

HR-sparring og rådgivning

Du kan bruge mig som rådgivnings- og sparringspartner på HR-området. Jeg kan eksempelvis rådgive, vejlede og sparre i forhold til lovgivning og praksis på HR-området, medarbejderforhold og rapportering.

Jeg yder support og sparring enten via e-mail, telefon eller ude hos dig i din virksomhed.

Outsourcing af HR-administrationen er en effektiv og billig måde at løse dine HR-opgaver på, mens du fokuserer på andre kerneområder. Jeg kan varetage alle dine administrative HR-opgaver eller hjælpe med udvalgte opgaver f.eks. som rekruttering, kontraktskrivning og sparring.

Jeg kan f.eks. hjælpe dig med: 

  • Dokumenthåndtering: Jeg kan udarbejde kontrakter, personalehåndbøger, tillæg, advarsler og opsigelser.
  • Vejledning i overenskomster: Jeg kan agere som sparringspartner i forbindelse med din virksomheds overenskomster og lokalaftaler.
  • Medarbejderudviklingssamtaler: Jeg hjælper dig med at strukturere eller opdatere denne metode også kaldet medarbejderudviklingssamtaler eller MUS

Få hjælp til HR allerede i dag

Har du brug for min hjælp til bl.a. administrative HR-opgaver? Kontakt mig med det samme, så aftaler vi nærmere.

Ring til mig
Skriv til mig