Brug os til jeres REKRUTTERING

flexible løsninger

Kontakt os

Rekruttering

Jeg er specialist i at finde og levere de rigtige ledere, nøglemedarbejdere og specialister med industrien og produktionsvirksomheder som primært fokusområde.
Min erfaring siger mig, at den rette person til et givent job aldrig findes ud fra tilfældigheder.
Den rette person findes ud fra et godt gennemarbejdet grundlag.

Der er rift om at finde de gode medarbejdere. Der skal derfor ofte en meget målrettet headhunting/search proces til, før du kan gå ud og rekruttere den helt rigtige topleder, leder eller specialist til en ledig stilling.

Ved at vælge HR-Flex som din foretrukne rekrutteringspartner vil du få succes med at få ansat den helt rigtige medarbejder med specifikke kompetencer og indgående branchekendskab.

Få hjælp til at finde den rette medarbejder

En solid rekrutteringsproces

Når jeg mødes med en virksomhed omkring ansættelse af en ny medarbejder, har vi en dialog omkring virksomheden generelt og dine krav til den nye medarbejder specielt.

Vi har en tæt dialog omkring den nye medarbejders faglige og personlige kompetencer. I den forbindelse fungerer jeg både som sparringspartner og rådgiver for dig som rekrutteringskunde.

Jeg har et bredt erfaringsgrundlag baseret på mere end 20 års anciennitet inden for personalerekruttering. Jeg bidrager altid med nye tanker og idéer til organisationen, medarbejderteamet og naturligvis omkring den ledige stilling.

Efter opstartsmødet får du en rekrutteringsaftale, og på baggrund af vores dialog på mødet udarbejder vi et stillingsopslag, som godkendes af dig, inden vi går i gang med personalerekrutteringen.

Min hjælp indebærer bl.a.:

Personlighedstests til rekruttering

Brug af personlighedstests i forbindelse med ansættelse af en medarbejder er et godt værktøj til at afdække den grundlæggende personlighed på den medarbejder, man ansætter.

Rekrutteringsaftale

Når jeg indgår et samarbejde omkring rekruttering af en ny medarbejder, vil der blive fremsendt en rekrutteringsaftale, som indeholder en beskrivelse af rekrutteringsproceduren. Dvs. om den nye medarbejder skal findes via headhunting og/eller annoncering. Aftalen beskriver også alle øvrige forhold, som jeg tager hensyn til, inden opgaven påbegyndes.

Honorar

Mit honorar udgør 10-15% af første års bruttoløn inkl. pension men ekskl. øvrige goder såsom bilordning, mobiltelefon m.v. Honorarets størrelse afhænger af opgavens sværhedsgrad.

 

Jeg tester dine kandidater

Du får også et omfattende præsentationsmateriale med uddrag fra interviewet med mig og kandidaten, testresultat m.v. Derudover vil du få en nuanceret beskrivelse af den nye medarbejders måde at arbejde og agere på, sparring, råd og vejledning i forbindelse med ledelse af din nye medarbejder.

Står du selv for rekruttering af en medarbejder, er du på den sikre side, hvis du inddrager mig i rekrutteringsprocessen og lader mig teste den nye medarbejder, når du selv har udvalgt de kandidater, som du mener vil fungere bedst i jobbet.

Hvis HR-Flex står for test af medarbejderen, før du ansætter, får du klar besked om den nye medarbejders personlighed på baggrund af vores personanalyse og testresultater.

Har du brug for min hjælp?

Jeg tror på, at grundighed i alle led af headhunting- og rekrutteringsprocessen er vigtigt for et succesfuldt rekrutteringsforløb.

Med min erfaring, grundighed og viden inden for rekruttering, kan du stole på, at jeg finder den rigtige person til din til virksomhed.

Har du brug for min hjælp? Tøv ikke med at kontakte mig.

Ring til mig
Skriv til mig